boeken

Hier staat een hele hoop informatie over mijn boeken! Er zijn fragmenten te lezen en wie weet binnenkort ook te horen. Vergeet niet een blik te werpen op de leuke recensies van ‘Kiek’ en ”Rits’!

Schrijven schrijven schrijven! Soms heb ik er ineens genoeg van en verlang ik naar een rock-‘n’-roll-bestaan. Omdat dat er waarschijnlijk niet in zit – ik houd niet van drugs en ben liever ook niet te lang van huis – trek ik af en toe het land in om te vertellen over mijn boeken en mijn werk als schrijver. Ben ik toch nog een beetje ‘on the road’. Ik vertel over hoe het allemaal zo gekomen is. En hoe mijn boeken tot stand komen. Ik zing eventueel een liedje. En de kinderen kunnen me vragen stellen. Ik deins nergens voor terug!

Als het u leuk lijkt om mij op bezoek te hebben, bijvoorbeeld in het kader van een literaire activiteit op school, in de bibliotheek of tijdens een evenement: dat kan waarschijnlijk wel. Ik verwijs u graag door naar Stichting Schrijvers School Samenleving, want zij regelen deze dingen altijd erg goed:

Stichting Schrijvers School Samenleving
Huddestraat 7, 1018 HB Amsterdam
Tel.: 020- 6234923
website

 

fiowng432ti34yt3
mail

Klik hier als je het ultieme geheim van Mariken wilt lezen! (dit was naar aanleiding van de Kinderboekenweek 2007, over geheimen)